Om oss.

Din fritidshandlare i Blekinge

Våren 2016 öppnade Bilaktiebolaget Peter Rudvi AB försäljning av KABE och Adria husvagnar och husbilar på Gullbernavägen 21 i Karlskrona. Hösten 2016 invigdes den helt nya försäljningsanläggning på Intagsvägen 1 C, som ligger mittemot Dynapac.
- Här skapar vi ett nytt husvagns- och husbilscentrum tillsammans med de två mest tongivande aktörerna på den svenska marknaden, säger Viktor Rudvi.

Om oss.

Nytt och begagnat

Lokalerna är totalrenoverade och den stora utställningshallen har fått en ny och välkomnande entré. Förutom alla de nya modellerna från KABE och Adria erbjuder Rudvi Fritid också ett stort antal begagnade husvagnar och husbilar.

Tryggt mobilt fritidsliv

Alla husvagnar och husbilar från Rudvi Fritid är genomgångna och servade innan leverans. Här finns en auktoriserade KABE- och Adria-verkstad där du får hjälp med alla typer av service och underhåll så att ditt mobila fritidsliv blir så tryggt och bekymmerslöst som möjligt. Rudvi Fritid har även auktoriserad bilverkstad för Kia men jobbar även med andra märken då de är ansluta till Autoexperten.

Välsorterad tillbehörsbutik

I anslutning till utställningshallen finns en fullsorterad KAMA-butik, fylld med allt du behöver inom fritidstillbehör och campingutrustning.

Efterlängtad etablering

Bilaktiebolaget Peter Rudvi AB är ett väletablerat och välkänt företag då man är auktoriserad Kia Motors handlare sedan många år. Man har många återkommande kunder och under årens lopp har förtroendefulla relationer skapats med bilköpare i flera generationer. – Svenska KABE och europeiska storsäljaren Adria kompletterar varandra och ger oss en unik bredd, säger Viktor Rudvi. Jag tror vår etablering i Karlskrona är efterlängtad av kunder i hela Blekinge eftersom det inte funnits någon heltäckande KABE och Adria-försäljning i regionen tidigare. Välkommen in till oss och kika in bland våra fritidsfordon!

Rudvi Fritid i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Rudvi Fritid i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE, Adria och Kama Fritid

Rudvi Fritid använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.