Halvintegrerad

Inget annat än toppklass.

I KABE:s halvintegrerade husbilar är lyxutrustningen standard. Ett perfekt val för dig som vill ligga i teknikens absoluta framkant och inte nöjer dig med annat än det allra bästa. Du väljer själv om du vill ha med eller utan Crossover, dvs. extra bäddutrymme ovanför dinetten. Bekvämt och flexibelt, som i alla KABE:s bilar.

Kök

Kök 3 - Kabe

Självklart kan du sopsortera med separata fack, precis som hemma.

Kök 4 - Kabe

Alla lådor och luckor är utrustade med softclose och centrallås.

Kök 2 - Kabe

Kökets mjukt formade laminatskiva höjer både funktion och trivsel.

Kök 1 - Kabe

Välkommen till ett välutrustat kök med gott om förvaring och en genomtänkt design. Moderna med tidlösa linjer, snickerier av förstklassigt material från vårt eget snickeri i Småland och mycket hög nivå på all utrustning. Några exempel på exklusiva detaljer är den rundade diskhon med utanpåliggande kran, 3-lågig spis av hög kvalitet, belyst köksfläkt med två hastigheter och marknadens bästa kylskåpsventilation. Dessutom är kylskåpet helautomatiskt och växlar på egen hand mellan 230V, 12V och gasol, beroende på tillgång. Ett kök som tål att användas!

Vardagsrum

Vardagsrum 3 - Kabe

Ett smäckert handtag att hålla i när du kliver in i husbilen, självklart med inbyggd belysning. Element innanför dörr ersätts med konvektor och luftgaller.

Vardagsrum 4 - Kabe

Slide-out-soffan med armstöd gör resan extra bekväm. Sittgrupperna i en husbil ställer helt andra krav på sin utformning än din soffa hemma. Eftersom den även ska vara en bekväm och säker sittplats under körning har vi utvecklat en helt ny typ av soffa, med slide-out-funktion vid bältesplatsen. Du justerar enkelt lutningen i både sits och ryggstöd.

Vardagsrum 2 - Kabe

Alla våra modeller är möblerade med en bekväm L-formad soffa. För att öka rörelsefriheten i rummet har sidosoffan till höger fram fått ett rundat hörn. (Gäller ej soffor med en femte bältesplats.)

Vardagsrum 1 - Kabe

Vardagsrummet är mångas favoritplats. Här kopplar man av, landar mjukt efter dagens äventyr. Här går komfort och design hand i hand. De rena linjerna i bordet med känsla av glas kompletteras med det praktiska i att kunna fälla ut en extraskiva. Den snygga hörnsoffan har också en slideout- funktion vid bältesplatsen som gör det möjligt att justera sittvinkeln för högsta komfort. Självklart kan du även sätta din egen prägel genom att välja bland våra noga testade textilier och klädslar.

Sovrum

Sovrum 3 - Kabe

De eleganta sänglamporna är bekvämt placerade på sänggaveln.

Sovrum 4 - Kabe

Väggskåpen längs taket tar inte mycket plats men sväljer mycket förvaring.

Sovrum 5 - Kabe

Sängarna har spiralmadrasser, tjocka bäddmadrasser och sängbottnar med följsamma lameller. I flera av våra modeller har sängarna ställbar huvudgärd, för att du även ska kunna läsa en god bok bekvämt.

Sovrum 1 - Kabe

Alla behöver vi vila, men hur vi sover är högst personligt. I KABE:s halvintegrerade bilar kan du inreda efter dina egna behov och önskemål och vakna utsövd varje morgon. Alla sängar är av högsta kvalitet, med spiralmadrass, extra tjock bäddmadrass och följsamma lameller. Om du väljer en Crossover-modell finns också extra sovplatser i den nedsänkbara taksängen.

Badrum

Badrum 4 - Kabe

Exklusiva handtag och hängare är en självklarhet.

Badrum 1 - Kabe

Egen dusch och toalett står högt på mångas lista för att vardagen i husbilen ska fungera bekvämt. Är designnivån dessutom hög blir besöken här än trevligare. Därför har vi inrett våra badrum i stilren Shannon Oak, med exklusiva handtag och hängare. I de flesta av modellerna är komplett duschkabin standard. Välj mellan ett stort och rymligt badrum i bakdelen eller ett badrum som naturligt gränsar av mellan sovdelen och de sociala ytorna.

Badrum 3 - Kabe

Oavsett hur du vill använda badrummet i din nya KABE har vi en planlösning som garanterat passar och erbjuder dig en enastående komfort alla dagar.

Badrum 2 - Kabe

För den som vill ha det lilla extra finns en exklusiv träbotten till duschen som tillval.

Rudvi Fritid i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Rudvi Fritid i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE