Crossover

Något utöver det vanliga.

Ett mobilt liv med hög trivsel kräver en del av boendet. I KABE Crossover har vi skapat en flexibel husbil utan kompromisser. På alla sätt en halvintegrerad bil, men med ”bulan på taket” som ett värdefullt tillägg. Det extra utrymmet ovanför dinetten ger möjlighet att ta med fler personer på äventyret!

Kök

Kök 3 - Kabe

Ett välutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter och genomtänkt design ingår alltid när du köper en KABE.

Kök 4 - Kabe

2019 introducerar vi Dometics nya, innovativa kylskåp, med dubbelhängda dörrar på både kyl och köldfack. Du öppnar genom att greppa den smäckra aluminiumlisten på valfri sida av dörren. Genom att dörren enkelt kan öppnas från två håll är det alltid smidigt att nå det du behöver, oavsett om du står i köket eller sitter vid matbordet!

Kök 2 - Kabe

Den 3-lågiga spisen har delat lock vilket ger värdefull extra avställningsyta.

Kök 1 - Kabe

Alla lådor och luckor är utrustade med softclose och centrallås.

Vardagsrum

Vardagsrum 4 - Kabe

Överskåpens och porslinsskåpets högglansiga luckor ger en fräsch och lyxig känsla.

Vardagsrum 2 - Kabe

Den populära L-soffan är standard i alla KABE husbilar. Med slide-out-funktion på soffan vid bältesplatsen kan du på ett enkelt sätt reglera lutningen på sitt- och ryggdynan. Och med det utfällbara armstödet sitter du extra skönt.

Vardagsrum 1 - Kabe

I ett kompakt boende krävs flexibilitet. Det ger vi aldrig avkall på. Därför har vi skapat lösningar som gör att vardagsrummets sittgrupp är lika bekväm på resan som under den långa middagen. Vid soffans bältesplats finns en slide-out-funktion som gör att du kan reglera lutningen i både sitts och rygg, och med det utfällbara armstödet sitter du ännu skönare. När maten dukas fram kan en extra bordsskiva fällas ut, självklart i samma snygga design som bordet. Smidigt, för att du ska kunna njuta.

Vardagsrum 3 - Kabe

Ett smäckert handtag att hålla i när du kliver in i husbilen är en bekväm nyhet i alla våra bilar 2019, självklart med inbyggd belysning.

Sovrum

Sovrum 4 - Kabe

Tack vare den nedsänkbara taksängen får fler plats att sova, utan att det påverkar boytan på dagen.

Sovrum 3 - Kabe

För att göra det så bekvämt som möjligt finns en ny sänggavel i mjukt material. En vadderad mockaimitation med printat 3D-mönster, för ett naturligt snyggt uttryck.

Sovrum 1 - Kabe

Det som skiljer Crossover från våra andra halvintegrerade modeller är den nedsänkbara taksängen ovenför dinetten. Här sover man bekvämt om natten och när morgonen kommer trollas utrymmet smidigt undan och ger plats för frukost kring bordet. Självklart är sängarna i bilens bakre sovrumsdel lika bekväma, med spiralmadrasser och extra tjocka bäddmadrasser.

Sovrum 2 - Kabe

Den nedsänkbara dubbelsängen förvandlar utrymmet ovanför dinetten till ett bekvämt sovrum om natten. Har din bil draperi eller skjutdörrar som delar av mot sovdelen finns också en nattlampa i sovdelen, så att du alltid har ledljus om du vaknar om natten. Lamporna i sänggaveln är i snygg krom.

Badrum

Badrum 5 - Kabe

En exklusiv träbotten till duschen är en nyhet bland våra tillval.

Badrum 3 - Kabe

Toaletterna har magnetiska lås och stort handtag. (Gäller ej LXL.)

Badrum 2 - Kabe

Varje liten detalj är viktig för helheten. Allt ska fungera som du är van vid hemma, och det gör det i ett KABE badrum.

Badrum 1 - Kabe

Varje liten detalj gör helheten för att allt ska fungera som du är van vid hemma. Därför har vi skapat genomtänkta badrum med fokus på funktion och kvalitet, och inte tummat det minsta på designen. Oavsett vilken planlösning du väljer får du ett badrum med hög trivselfaktor. Inredningen i stilren Shannon Oak med exklusiva hängare och handtag är vald med omsorg, och i de flesta av modellerna ingår komplett duschkabin som standard.

Badrum 4 - Kabe

Exklusiva handtag och hängare är en självklarhet.

Rudvi Fritid i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Rudvi Fritid i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE