Helintegrerad

Ett mobilt hem av högsta klass.

I KABE:s helintegrerade husbilar har vi inte tillåtit några kompromisser mellan bostad och körmaskinen. Närmare ”hemma” än så här kan du knappast komma på vägen. Bilen är fylld med smarta funktioner som gör livet så smidigt som möjligt, och köregenskaperna är självklart av högsta klass inte minst tack vare skräddarsydda AL-KO lågramchassier. Inte konstigt att modellserien snabbt har blivit en riktig storsäljare bland KABE husbilar!

Kök

Lyxigt kök med stor känsla.

Kök 1 - Kabe

De vackra träslagen och snickerierna, den höga nivån på all utrustning och den genomtänkta designen i alla funktioner. Ett KABE-kök innebär alltid toppklass rakt igenom. Det helautomatiska Tec-tower-kylskåpet som växlar på egen hand till den energikälla som finns tillgänglig är standard i alla våra helintegrerade bilar.

Kök 2 - Kabe

Upphängningslist med två krokar under porslinsskåpet.

Kök 3 - Kabe

Det helautomatiska TecTower-kylskåpet som växlar på egen hand till den energikälla som finns tillgänglig är standard i alla våra helintegrerade bilar.

Kök 4 - Kabe

Den utanpåliggande kranen ger känslan av ett riktigt kök.

Vardagsrum

Vardagsrum 5 - Kabe

Barskåp.

Vardagsrum 2 - Kabe

L-soffan är skön standard i alla våra modeller. Alla soffor och sängar är uppfällbara, vilket gör det smidigt att komma åt vid städning.

Vardagsrum 1 - Kabe

En plats att samlas – hela familjen eller i goda vänners lag – betyder mycket. Och i våra helintegrerade bilar har vi inte sparat in ett uns på varken komfort eller kvalitet. Det känns. Generöst tilltagna soffor med ergonomiskt formade dynor; bord med högblankt, glasliknande skiva och smarta förvaringsutrymmen är bara några exempel. För att göra soffan lika bekväm även vid körning har vi byggt in en slide-out-funktion som gör det möjligt att justera både sits och ryggstöd vid bältesplatsen.

Vardagsrum 4 - Kabe

I flera modeller finns ett nedsänkbart tv-fäste som ger flexibilitet. TV:n i bild är placerad i sidoskåp höger fram.

Sovrum

Sovrum 5 - Kabe

I en säng med rejäl spiralmadrass och extra tjock bäddmadrass sover man gott om natten. Därför har vi utrustat alla KABE-bilar med just det. För din goda nattsömns skull.

Sovrum 4 - Kabe

Alla detaljer är noga utvalda för att ge en känsla av lyx som överensstämmer med den höga kvaliteten.

Sovrum 2 - Kabe

I våra QB-modeller är sängen upphöjd och ger smarta förvaringsmöjligheter i lådor vid fotändan.

Sovrum 3 - Kabe

Sänglamporna har ett riktat ljus som inte stör den som ligger bredvid.

Sovrum 1 - Kabe

En god nattsömn gör stor skillnad. Därför har vi utrustat din KABE med minst lika sköna sängar som du har hemma. Vi har satsat på spiralmadrasser av hög kvalitet med extra tjocka bäddmadrasser ovanpå. För det är du värd. Självklart hittar du också finesser som mysbelysning i sänggaveln och ställbar huvudände. Den nedsänkbara dubbelsängen längst fram i bilen är standard i alla våra helintegrerade modeller.

Badrum

Badrum 3 - Kabe

Ett stort och rymligt badrum med känsla av lyx, är en av de saker som utmärker våra husbilar.

Badrum 4 - Kabe

Toalettdörren har – liksom alla garderobsdörrar – gummidämpning för mjuk stängning.

Badrum 1 - Kabe

Egen dusch och toalett står högt på mångas lista för att vardagen i husbilen ska fungera bekvämt. Är designnivån dessutom hög blir besöken här än trevligare. Därför har vi inrett våra badrum i stilren Shannon Oak, med exklusiva handtag och hängare. Alla modeller har separat duschkabin som standard. Och oavsett om du väljer en extra rymlig bil eller ett mer kompakt boende så kan du alltid räkna med högsta standard och funktion.

Badrum 2 - Kabe

Magnetiska lås och stora handtag är standard i husbilarnas badrum.

Rudvi Fritid i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Rudvi Fritid i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE