Imperial

När bara det absolut bästa är gott nog.

Imperial-serien är en kollektion juveler i husbilarnas absoluta premium-segment. Här ligger standarden på lyxnivå, ur alla aspekter. Separat inbyggnadsugn; stort och rymligt badrum med förbränningstoalett; självförsörjande el; Premium Sound System och wi-fi; exklusiva snickerier och påkostad skinnklädsel; automatisk golvvärme; backkamera; navigator samt AL-KO chassi med tandemaxlar bak som ger stabilare körning är bara några exempel på vad som ingår. KABE Imperial är för dig som inte nöjer dig med annat än det absolut bästa.

Kök

Kök 3 - Kabe

De exklusiva snickerierna, den genomgående höga standarden och de tidlösa linjerna sätter tonen direkt när man stiger in genom dörren. Det här är inget vanligt husbilskök.

Kök 4 - Kabe

Köket i KABE Imperial är vårt mest exklusiva med separat inbyggnadsugn i TecTower och nedsänkbar hylla med plats för bland annat kaffebryggare (i910).

Kök 2 - Kabe

Köksdelens välvda form gör det smidigt och trevligt att arbeta här. De dolda ljuslisterna kryddar trivseln och känslan av lyx lite extra.

Kök 1 - Kabe

Köket i KABE Imperial är vårt mest exklusiva. Förutom alla kompletta faciliteter från våra övriga kök har Imperial utrustats med separat inbyggnadsugn och nedsänkbar hylla med plats för bland annat kaffebryggare.

Vardagsrum

Vardagsrum 2 - Kabe

Förar- och passagerarsätena är enkla att svänga runt och blir då en del av sittgruppen.

Vardagsrum 3 - Kabe

Varje liten yta utnyttjas smart, utan att tumma på det estetiska.

Vardagsrum 4 - Kabe

Den L-formade soffan ger hög komfort och kan ge plats åt många. Den är självklart standard i alla våra husbilar.

Vardagsrum 1 - Kabe

Grunden i vardagsrummet är stilfull i vartenda drag, med noga utvalda exklusiva material och tidlöst vacker design. För att anpassa känslan efter dina önskemål finns en rad olika textil- och skinnkollektioner att välja bland, men skinn av mycket hög kvalitet är redan standard. Soffdelen kommer med slide-out-funktion, med smidigt justerbar lutning i både sitt- och ryggdyna vid bältesplatsen för bästa komfort.

Sovrum

Sovrum 2 - Kabe

I en KABE Imperial kan du vara säker på att sova minst lika gott som hemma. Bekväma madrasser, smart förvaring och såväl mysbelysning som riktigt bra läslampor borgar för många timmar med guldkant.

Sovrum 3 - Kabe

Sänggavel i mjuk, vadderad mockaimitation med printat 3D-mönster är standard i KABE Imperial.

Sovrum 4 - Kabe

Den nya bäddramen i aluminium är rejäl och stabil (standard Royal, Crown, Imperial), och möjliggör för en elektrisk höj- och sänkbar huvudända (standard Imperial, tillval Royal och Crown).

Sovrum 1 - Kabe

Vi har gjort vårt yttersta för att skapa sovrumsalternativ för alla smaker i våra KABE Imperial. Självklart håller alla samma höga klass i sovkomfort, design och smäckra val. Vilken bäddmodell eller placering du än väljer kan du vila lugnt i att din säng har riktigt skön spiralmadrass, extra tjock bäddmadrass och ställbar huvudgärd. Air condition är en självklarhet, liksom den sköna mysbelysningen i sänggaveln.

Badrum

Badrum 3 - Kabe

För att höja den exklusiva känslan ytterligare har TMi860 och TMi910 en stilren duschdörr i klarglas. En av många kvalitetsdetaljer som finns som standard i våra premium-modeller.

Badrum 4 - Kabe

En separat dusch är en självklarhet i en Imperial.

Badrum 5 - Kabe

Cinderella förbränningstoalett.

Badrum 1 - Kabe

I ett Imperial-badrum finns inget utrymme för kompromisser. Smäckra linjer, god belysning och förbränningstoalett är självklart standard. Du kan välja ett stort badrum längst bak eller separata dusch och toalett. I den senare lösningen gränsas hela sovrumsdelen av mot bilens främre sociala delar när toalettdörren ställs upp. Skönt och privat!

Badrum 2 - Kabe

Takfönstret ger ett härligt ljus som väcker även den tröttaste till liv. Bra förvaringsmöjligheter gör att förutsättningarna för ett välstädat badrum är de bästa.

Rudvi Fritid i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Rudvi Fritid i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE