Crown

Ett mobilt hem av högsta klass.

KABE Crown har allt det bästa du kan få. Alla Royal-seriens smarta och praktiska lösningar, på ytterligare högre nivå. En året-runt-bil med toppklass-standard när det gäller såväl tekniska lösningar som komfort och design. Bland mycket annat är den nya bredare bodelsdörren värd att nämnas. Den ger både ett bekvämt insteg och mer härligt ljus inne i bilen.

Kök

Köket där excellent är standard.

Kök 1 - Kabe

Crown är förvillande lik en personbil i såväl komfort som säkerhet och har en designhöjd utöver det vanliga. Stilrena, exklusiva snickerier, välutrustat och rymligt kök, extra sköna sängar och gott om praktiska förvaringslösningar.

Kök 2 - Kabe

Infällda luckor och lådor, samt bänkskiva med snygg marmorimitation i köket är nu standard i våra Royal, Crown och Imperial modeller. En stilren design som alltid kommer att kännas rätt och modern.

Kök 3 - Kabe

Takfönstret ger ett härligt ljus som väcker även den tröttaste till liv. Bra förvaringsmöjligheter gör att förutsättningarna för en välstädad husbil är de bästa.

Kök 4 - Kabe

Teknist sett håller Crown-bilen toppklass, med en lång rad smarta lösningar, såväl för din körning som för livet på plats. KABE Crown är kort och gott en bil som levererar och imponerar.

Vardagsrum

Vardagsrum med komfort

Vardagsrum 1 - Kabe

För oss är textilier mycket mer än mjuka värden. Din KABE ska hålla samma höga kvalitet på alla områden. Därför har samtliga kollektioner gått igenom noggranna tester vad gäller slitstyrka och tvättäkthet.

Vardagsrum 2 - Kabe

KABE Crown har allt det bästa du kan få. Alla Royal-seriens smarta och praktiska lösningar, på ytterligare högre nivå. En året-runt-bil med toppklass-standard när det gäller såväl tekniska lösningar som komfort och design.

Vardagsrum 3 - Kabe

Bland mycket annat är den nya bredare bodelsdörren värd att nämnas. Den ger både ett bekvämt insteg och mer härligt ljus inne i bilen.

Vardagsrum 4 - Kabe

Den L-formade soffan ger plats åt många och är självklart standard i alla våra husbilar. Soffdelen kommer med slide-out funktion, med smidigt justerbar lutning i både sitt- och ryggdyna vid bältesplatsen för bästa komfort. Alla våra dynor har antislip-beklädnad på undersidan som gör att de alltid ligger på plats.

Sovrum

Sovrum för total avkoppling.

Sovrum 1 - Kabe

I en KABE Crown kan du vara säker på att sova minst lika gott som hemma. Bekväma madrasser, smart förvaring och såväl mys-belysning som riktigt bra läslampor borgar för många timmar med guldkant.

Sovrum 2 - Kabe

Sänggavel i mjuk, vadderad mockaimitation med printat 3D-mönster är standard i KABE Crown. Den nya bäddramen i aluminium är rejäl och stabil, elektriskt ställbar huvudände finns som tillval.

Sovrum 3 - Kabe

Den nya bäddramen i aluminium är rejäl och stabil (standard Royal, Crown, Imperial), och möjliggör för en elektrisk höj- och sänkbar huvudända (standard Imperial, tillval Royal och Crown).

Sovrum 4 - Kabe

Vi har försett alla våra husbilar med en ny, helgjuten takmatta. Den har samma fina funktioner som sin föregångare, ljudisolerande för både invändiga och utvändiga ljud.

Badrum

Badrum i lyxformat.

Badrum 1 - Kabe

Ett stort och rymligt badrum med känsla av lyx, är en av de saker som utmärker våra husbilar.

Badrum 2 - Kabe

Toalettdörren har – liksom alla garderobsdörrar – gummidämpning för mjuk stängning.

Badrum 3 - Kabe

Egen dusch och toalett står högt på mångas lista för att vardagen i husbilen ska fungera bekvämt. Är designnivån dessutom hög blir besöken här än trevligare. Därför har vi inrett våra badrum i stilren Shannon Oak, med exklusiva handtag och hängare. Alla modeller har separat duschkabin som standard. Och oavsett om du väljer en extra rymlig bil eller ett mer kompakt boende så kan du alltid räkna med högsta standard och funktion.

Badrum 4 - Kabe

Magnetiska lås och stora handtag är standard i husbilarnas badrum.

Rudvi Fritid i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Rudvi Fritid i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE