KABE Vecka 28- april – 6 maj

Fortfarande fordon i lager för leverans till semestern!

UPPLEV KABE

En KABE-husvagn eller husbil är en investering i kvalitet på minst två sätt – livskvalitet och produktkvalitet. KABE har alltid sökt det bästa av material och konstruktion. Många finurliga, innovativa och patenterade lösningar har under åren bidragit till att människor i hela Europa lever ett bättre och bekvämare fritidsliv med sin KABE. I varje fordon finns många patentsökta konstruktioner och smarta lösningar som de utvecklat själva. Skillnaden kanske inte syns direkt, men den märks.

UPPLEV KABE- Kabe

Där vi själva vill bo

KABE har skapat husvagnar och husbilar som vi själva vill bo och leva i med ergonomiskt formade soffor, ställbara sängar med spiralmadrass, flexibelt kök utan kompromisser och textilier av högsta kvalitet.

Där vi själva vill bo - Kabe

Unika egenskaper

KABE har utvecklat olika modellprogram, vart och ett med unika egenskaper. Oavsett om du väljer en lite mindre husvagn eller husbil eller en stor modell kan du vara säker på att få året runt-komfort, hög kvalitet, trygghet och smarta lösningar. För oss på Rudvi Fritid är det självklarheter som aldrig tummas på.

Unika egenskaper - Kabe

KABE har gått hela vägen i sin strävan att fylla husvagnar och husbilar med så mycket smarta lösningar, funktioner och bekvämligheter som är möjligt. För att du ska få det allra bästa.

Allra bästa - Kabe

Över 60 år av husvagnstillverkning

Över 60 år av husvagnstillverkning i småländska Tenhult har gett oss kunskaper och erfarenheter som ligger till grund för all vår produktion. KABE har under åren lärt sig hur husvagnar och husbilar för vårt klimat ska se ut. Successivt förbättras och förfinas alla detaljer – isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion och inredning.

Kvalitet och säkerhet, form och funktion genomsyrar hela tillverkningen. Med hjälp av skickliga yrkesmän, duktiga tekniker och en ultramodern anläggning kan KABE idag bygga upp till 2 000 husvagnar och 800 husbilar per år – och KABE är stolta över att fortfarande finns kvar i Småland.

Över 60 år av husvagnstillverkning - Kabe

Vinnare i European Innovation Award 2017

KABEs prisbelönta manöverpanel KABE SMART D, övervakar allt i din husvagn eller husbil. Härifrån kan du styra belysning, AC, värmepanna eller temperatur och valda tillbehör som till exempel cityvatten. Du kan se färskvattennivå, gråvattennivå och batterispänning. Systemet har också flera larmfunktioner som påminner dig när det är dags att göra service eller om en säkring har lösts ut. Standard på Royal, Hacienda och Imperial samt alla KABE Travel Master husbilar.

Smart D - Kabe

Välkommen till oss!

*Med reservation för ev. slutförsäljning, felskrivningar och ändringar.
Lokala avvikelser kan förekomma.

Rudvi Fritid i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Rudvi Fritid i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE