Nyheter.

2017-12-20

Rudvi Fritid rullar in i nya hallen i Karlskrona

De sista finjusteringarna är på gjorda, lampor, städning med mera och nu kan vi äntligen börja flytta in i nya hallen! Välkommen till oss i Karlskrona och upplev din blivande husbil/husvagn i vår nya fina utställningshall.

> Se bilder från inflytten till nya hallen!


2017-11-17

Utbyggnaden fortsätter!

Bygget med den nya hallen pågår för fullt på Rudvi Fritid! Till januari ska vi öppna upp portarna och visa den nya hallen på 1250 kvm och plats för 35 fordon.
– Bygget går riktigt bra och vi är taggade att visa upp våra nya fordon i den nya lokalen säger Viktor Rudvi, försäljningschef.

> Se bilder från bygget!


2017-05-29

Helgöppet 3-4 juni!

Vi har helgöppet och riktigt bra erbjudanden den 3-4 juni. Vid köp av KABE bjuder vi på 20.000kr i tillbehör, Wurth bjuder på hamburgare och Däckexperten visar nya fälgar till ditt fritidsfordon. Du kan även se våra nya Kia. Varmt välkommen till oss på Rudvi Fritid i helgen!

Öppettider lördag 10-15 och söndag 11-15.

> Har du frågor om helgen? Hör av dig till oss!


2017-05-19

Rudvi Fritid etablerar!

Våren 2016 öppnade Bilaktiebolaget Peter Rudvi AB försäljning av KABE och Adria husvagnar och husbilar på Gullbernavägen 21 i Karlskrona. Hösten 2016 invigdes den helt nya försäljningsanläggning på Intagsvägen 1 C, som ligger mittemot Dynapac.

– Här skapar vi ett nytt husvagns- och husbilscentrum tillsammans med de två mest tongivande aktörerna på den svenska marknaden, säger Viktor Rudvi.

Bilaktiebolaget Peter Rudvi AB är ett väletablerat och välkänt företag då man är auktoriserad Kia Motors handlare sedan många år. Man har många återkommande kunder och under årens lopp har förtroendefulla relationer skapats med bilköpare i flera generationer.

– Svenska KABE och europeiska storsäljaren Adria kompletterar varandra och ger oss en unik bredd, säger Viktor Rudvi. Jag tror vår etablering i Karlskrona är efterlängtad av kunder i hela Blekinge eftersom det inte funnits någon heltäckande KABE och Adria-försäljning i regionen tidigare.

Välkommen in till oss och kika in bland våra fritidsfordon!

Rudvi Fritid etablerar!

2017-05-19

Rudvi satsar på husbilar

– Folk börjar hitta hit, säger Viktor Rudvi på Rudvi Fritid.

Rudvi är ett välkänt bilhandlarnamn i Karlskrona. Med Rudvi fritid ger man sig in på ett helt nytt område: husbilar och husvagnar.

– Vi smög in lite husbilar på planen bakom den vanliga bilhallen i somras när vi fick agenturerna för Adria och Kabe, samtidigt som vi letade lokal.

– 1 oktober köpte vi den här lokalen, 1 december tog vi över den och 7 januari öppnade vi efter några intensiva veckor, berättar Viktor Rudvi.

Artikel från Sydöstran, 11 april 2017

> Läs hela artikeln

Rudvi Fritid i
sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Rudvi Fritid i sociala medier!

Bläddra eller ladda
ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE, Adria och Kama Fritid